Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1369

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
bakken
vijzelen
marineren
frituren
koud
pittig
zoet
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Burger Tahu
Burgers van tofu met kippengehakt
Smoor Babi Dua
Gesmoorde hamlappen in kruidige ketjapsaus
Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Sambal Goreng Taoco
Gestoofde eieren met garnalen
Tahu Telor Dua
Omelet met stukjes tahu en een sausje

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!