Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1380

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
heet
vijzelen
zoet
marineren
frituren
oven
stoven
koken
stomen
zuur
pittig
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus
Rendang Telor
Kruidige, hardgekookte eieren
Bebotok Ayam
Gestoomde pakketjes met kippengehakt
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Cah Brokoli
Broccoli met spekreepjes in bouillon
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!