Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1419

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
pittig
blenden
oven
vijzelen
frituren
heet
marineren
zuur
zoet-zuur
koud
koelen
zoet and zuur

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Pepesan Udang
Geroosterde pakketjes van pittige garnalen
Garing Bebek
Eend met peultjes en worteltjes in saus
Cumi Balado dengan Paprika
Gestoofde inktvis in een zeer hete saus
Ayam Bumbu Hijau Padang
Gestoofde kip in een groene bouillon
Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!