Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #145

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
oven
vijzelen
marineren
pittig
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Kepiting Goreng
Omelet met verse krab en ham
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Dadar Isi
Gevulde omelet met kruidig gehakt
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon

Groente / fruitgerechten

Babi Cin Dua
Varkensvlees met aardappeltjes en taoco
Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!