Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1474

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
blancheren
zuur
bakken
vijzelen
heet
frituren
marineren
zoet
koud
zoet-zuur
koelen
rauw
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Ayam Bawang Dua
Gesudderde, pittige kip met zilveruitjes
Gulai Udang
Grote garnalen in kruidige saus
Fu Yong Hai Bayam
Gefrituurde gehaktkoekjes met spinazie en een...
Daging Smoor Dua
Gesmoord rundvlees in een kruidige saus
Ikan Dengan Bumbu
Gefrituurde kabeljauwfilet met een tomatensau...
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon

Groente / fruitgerechten

Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...
Kentang Kering Manis
Zoete, pittige aardappelreepjes
Ukut Urab
Salade van gemengde groenten met kokos en dre...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!