Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1477

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
frituren
stoven
bbq
grillen
oven
heet
zuur
koelen
koud
lauw
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Bebek Goreng Lada Hitam
Gefrituurde eend gestoofd in zwarte pepersaus
Frikadel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Rendang Empat
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Ikan Panggang Dua
Geroosterde vispakketjes van de bbq
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Tongkol Bumbu Merah
Gestoofde tonijn in een hete, rode saus met m...

Groente / fruitgerechten

Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...
Frikadel Panggang
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Lontong Sayur Betawi
Gestoofde jonge papaya met kouseband en lonto...

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!