Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1478

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
warm
wokken
stomen
stoven
heet
vijzelen
zoet-zuur
marineren
bbq
pittig
blancheren
koud
koelen
rauw

Basisgerechten

Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Ayam Betawi
Pittige kipfilet in een ketjapsaus
Orak Arik Tiga
Roerbak van kool met gehakt en eieren
Empal Gepuk
Krokant gebakken rundvlees
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Babi Rica Dua
Gestoofd varkensvlees met kruiden

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Asinan
Tofu met groenten in sambalsaus
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!