Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #148

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
blenden
bakken
oven
stomen
lauw
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Sambal Telor
Gekookte eieren overgoten met sambal
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Tjap Tjoy Dua
Verschillende groenten met kipfilet in saus
Frikadel Cabe
Lomboks gevuld met gehakt

Groente / fruitgerechten

Pastei Tutup
Gehakt/aardappelpuree schotel
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!