Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #151

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
zoet
marineren
bbq
heet
frituren
vijzelen
zuur
koud
lauw
koelen

Basisgerechten

Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon

Bijgerechten

Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais
Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Palaro
Drooggebakken rundvlees in een saus
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Empal Djawa
Pikante, droog gebakken rundvleesreepjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!