Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1516

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
koelen
koud
blancheren
stomen
zoet-zuur
marineren
frituren
bakken
pittig
blenden
lauw
zuur
zoet and zuur

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Lontong
Blokjes gekookte rijst
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Ukut Belimbing
Rundvlees en groenten in kruidige kokosmelk
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Babi Cin Tiga
Speklapjes in een saus met zwarte bonenpasta
Ayam Rebus Ketjap
Kip gestoofd in ketjapsaus
Telor Paniki
Eieren in kruidige saus
Babi Nanas Dua
Varkensvlees met ananas in een zoet/zuur saus...
Daging Cincang Tahu Taoco
Rundergehakt met tahu in zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Mangga Masam
Zoet/zure mango
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!