Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #152

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
heet
vijzelen
stoven
frituren
pittig
zuur
zoet-zuur
lauw
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Sambal Udang Peteh
Pittige garnalen met petehbonen
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Bumbu Rujak
Gesmoord rundvlees in kokosmelksaus
Tumis Tahu Sayuran
Gestoofde tahu met vlees en groenten
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!