Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1521

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
marineren
wokken
frituren
koelen
koud
lauw
zoet
pittig
stoven
vijzelen
zuur
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh
Abon Ayam Dua
Drooggebakken kip gemarineerd in kokosmelk
Gulai Babi
Varkensvlees in kokosmelk met amandelen

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!