Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1529

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
bakken
wokken
blancheren
pittig
stoven
pocheren
marineren
heet
bbq
grillen
vijzelen
zoet-zuur
frituren
koud
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Udang Goreng Kering
Droog gebakken garnalen
Gulai Telor Bebek
Gepocheerde eendeneieren in kokosmelksaus
Cah Ikan
Gestoofde vis in een kruidige bouillon
Bumbu Dendeng
Drooggebakken, kruidige hamlappen
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...

Groente / fruitgerechten

Urapan
Gemengde groenten met kokos
Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!