Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #154

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
pittig
marineren
koken
stomen
stoven
heet
zuur
vijzelen
oven
grillen
zoet
koelen
koud
zoet-zuur
rauw
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Bacang
Gevulde kleefrijstpakketjes met gehakt en ged...
Ayam Masak di Blanga
Kip in een zeer pittige saus
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Babi Djahe Dua
Gestoomde varkenshaas in bananenblad met saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!