Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1549

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
heet
vijzelen
stoven
blenden
bakken
blancheren
marineren
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie

Bijgerechten

Bumbu Bali Ikan
Vis in kruidige saus
Tahu Telor Tauge Dua
Gebakken omeletten met tahu en tauge
Jagung Udang
Gestoofde mais met garnalen
Sambal Ikan Tenggiri
Gebakken makreel in een hete sambalsaus

Groente / fruitgerechten

Frikadel Jagung Tiga
Gefrituurde maiskoekjes
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!