Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1554

Deze rijsttafel is geschikt voor 11 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
heet
marineren
frituren
vijzelen
zoet-zuur
pittig
blancheren
koud
blenden
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais

Bijgerechten

Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel
Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...
Frikadel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes
Pepes Jamur
Gestoomde pakketjes gevuld met hete champigno...
Udang Godok
Roerbak van garnalen, champignons en bleeksel...
Tahu Taoco
Gebakken tahu met petehbonen en bamboespruite...
Daging Madura
Gestoofd rundvlees met knoflook

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sateh Ayam Tiga
Gepaneerde kip spiesjes

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!