Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1562

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
bakken
pittig
stoven
heet
frituren
vijzelen
bbq
marineren
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren

Bijgerechten

Rempah
Gehakt kroketjes met kokos
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Sateh Bakso
Gehaktballetjes aan een spies
Sambal Ikan Dua
Schol met pittige saus
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis
Bengaalse lappen
Gesmoorde runderlappen in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!