Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #157

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
pittig
frituren
vijzelen
marineren
bbq
zoet
heet
lauw
zoet-zuur
koelen
koud
rauw
zuur

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Sop Selam
Heldere groentesoep met runderpoulet
Cah Tauge Pedis
Tauge en kip in bouillon
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Empal
Krokant gebakken rundvleesreepjes
Sateh Babi Sempurna
Blokjes varkensvlees aan een spies
Tahu Tumis Bawang
Gebakken tahu in kruidige saus
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh

Groente / fruitgerechten

Rujak Tahu Sayur Pedis
Gemengde salade met groente, tahu en een hete...
Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!