Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1577

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
vijzelen
warm
stomen
wokken
marineren
frituren
bakken
heet
stoven
grillen
blancheren
zoet-zuur
pittig
rauw
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten

Bijgerechten

Sateh Ayam Tiga
Gepaneerde kip spiesjes
Kepiting Goreng
Omelet met verse krab en ham
Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Besengek Daging Dua
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Ayam Bakar
Gekruide, gegrilde kip
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon

Groente / fruitgerechten

Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!