Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1581

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
oven
pittig
frituren
vijzelen
blenden
zuur
blancheren
koud
lauw
heet
marineren
bbq
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Dadar Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Babi Merah
Varkensvlees in pittige kokossaus
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge
Sambal Goreng Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in saus
Tempeh Kemul
Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...
Urapan
Gemengde groenten met kokos
Sateh Tahu Miso
Tahu en groenten aan een spies met miso pesto

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!