Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1588

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
heet
marineren
bbq
vijzelen
blenden
stoven
grillen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh
Sateh Menado
Blokjes varkensvlees aan een spies
Babi Ketjap Lima
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!