Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1593

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
frituren
heet
oven
bbq
stomen
vijzelen
pittig
marineren
zuur
blenden
zoet-zuur
rauw
koud
blancheren
koelen

Basisgerechten

Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Bebek Betutu
Geroosterde eend in bananenbladeren
Telor Lombok
Eieren in een pittige kokossaus
Gimbal Udang
Gefrituurde balletjes van garnalen
Sateh Makkassar
Spiesjes varkensvlees met pindasaus
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Bakso Ikan Tenggiri
Visballetjes van makreel in bouillon

Groente / fruitgerechten

Ketimun Pedis
Pittige komkommersalade
Urapan
Gemengde groenten met kokos

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!