Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16

Deze rijsttafel is geschikt voor 3 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
vijzelen
warm
wokken
stoven
bakken
stomen
blenden
zuur
heet
frituren
marineren
zoet
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...

Bijgerechten

Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...
Balado Ikan Tenggiri
Zeer hete, droog gebakken makreel

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!