Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1611

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stomen
blancheren
heet
stoven
pittig
vijzelen
marineren
bbq
zoet-zuur
rauw
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Malbi
Gestoofd pittig rundvlees
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies
Ayam Kuning Panggang
Gekookte gele kip van de barbecue
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...

Groente / fruitgerechten

Karedok
Groenten overgoten met pindasaus
Kokoho
Gebakken zure haring in kokos met groenten
Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!