Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1631

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stomen
koelen
koud
stoven
marineren
bbq
grillen
vijzelen
blancheren
bakken
zoet
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Frikadel Udang Makasar
Gestoomde kruidige visballetjes
Cincang Ternak Kari
Kruidig gehakt met santen en aardappel
Sateh Ayam Bekasi
Blokjes kippenvlees aan een spies
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Babi Irian Jaya
Blokjes varkensvlees in een kruidige saus
Dadar Kepiting Dua
Omelet met krab
Hati Ayam Goreng
Gebakken kippenlever en rookspek met kokosmel...

Groente / fruitgerechten

Daging Telor Nanas
Roergebakken ei met gehakt en ananas
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!