Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1632

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
wokken
stoven
bakken
pittig
blenden
vijzelen
zoet
frituren
zoet-zuur
marineren
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Daging Malakka
Gestoofd varkensvlees in satehsaus
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Pindasoep Ayam
Soep op basis van pindakaas met kip
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen

Groente / fruitgerechten

Selada Sayur
Salade van komkommer, tauge en ananas met kru...
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!