Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1634

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
zuur
pittig
vijzelen
heet
bbq
grillen
blenden
frituren
lauw
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Ayam Bawang Dua
Gesudderde, pittige kip met zilveruitjes
Sateh Lilit Dua
Kruidige visspiesjes met kokos
Ayam Bawang Tiga
Kipfilet in een pittig sausje gegarneerd met ...
Hagape Daging
Kruidig gestoofd rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Garing Bebek
Eend met peultjes en worteltjes in saus
Tahu Tauge Telor Petis
Pittige salade van tofu met tauge, komkommer ...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!