Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1657

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
stoven
bakken
heet
marineren
vijzelen
pittig
bbq
zoet
grillen
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Dadar Telor Bawang
Omeletreepjes met bieslook en ui
Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla
Sop Saoto
Zeer pittige soep met rijst, kip en kool
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies
Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon
Sateh Manis Djeruk Nipis
Blokjes varkensvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!