Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1670

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
heet
vijzelen
marineren
frituren
stoven
zoet-zuur
pittig
rauw
blenden
koud
grillen
oven
zuur
stomen
bbq
koelen
lauw

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Bebek Goreng Madura
Gefrituurde eend met een kruidige saus
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren
Cumi Bakar Ketjap
Gegrilde inktvis
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Asem Pedis
Ribbetjes met paprika in een pittige, zure sa...
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite

Groente / fruitgerechten

Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Gulai Belung
Kruidige stoofpot van makreel met groente

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!