Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1673

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
bbq
grillen
stoven
vijzelen
pittig
oven
marineren
zuur
koud
frituren
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Pepes Bandeng Diasap
Gerookte makreel in een pakje
Bumbu Bali Daging Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Sateh Ayam Wijen
Sateh van kipfilet met pindasaus en sesamzaad...
Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei

Groente / fruitgerechten

Urap Dua
Salade van gekookte groenten met pittige koko...
Loempia Semarang
Loempia's met saus en frisse komkommer ac...

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!