Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1691

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
blancheren
heet
stoven
blenden
zuur
pittig
vijzelen
koud
marineren
bbq
grillen
zoet-zuur
frituren
oven
rauw
zoet
koelen

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...

Bijgerechten

Sambal Telor
Gekookte eieren overgoten met sambal
Selada Paha Babi Udang
Salade van Chinese kool met ham en garnalen
Sateh Ayam Bekasi
Blokjes kippenvlees aan een spies
Daging Tomat
Gesmoord rundvlees met tomaten
Swiwi Djeruk
Gefrituurde kippenvleugeltjes met schijfjes c...
Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Pepesan
Gekruide, pittige makreel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Selada Ketimun
Gemengde salade van komkommer en een dressing
Daging Telor Nanas
Roergebakken ei met gehakt en ananas
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!