Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1692

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
marineren
frituren
koud
lauw
zoet
bbq
stoven
koelen
vijzelen
blenden
heet
oven
pittig
grillen
stomen
blancheren
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Pastei Ayam Dua
Gevulde pasteitjes met kipfilet en groenten
Sateh Ikan Salmon dan Udang
Zalm en garnalen aan een spies
Bakso Ayam
Balletjes van kippengehakt voor in een soep
Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees
Swiwi Pedis
Pittige kippenvleugeltjes
Babi Rendang
Gebakken varkensvlees gestoofd in kokosmelk
Woku di Blanga
Makreel gestoomd in bananenblad

Groente / fruitgerechten

Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...
Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!