Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1694

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
bakken
heet
marineren
pittig
frituren
oven
bbq
blancheren
vijzelen
blenden
koud
zoet-zuur
lauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer

Bijgerechten

Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Tumis Udang Jengkol Pedis
Grote garnalen in een hete saus
Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's
Rendang Pedis
Gestoofd, pittig rundvlees in kokosmelk
Swiwi Pedis
Pittige kippenvleugeltjes
Babi Merah
Varkensvlees in pittige kokossaus
Pepes Bandeng Diasap
Gerookte makreel in een pakje

Groente / fruitgerechten

Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!