Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1707

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
marineren
oven
stoven
vijzelen
stomen
pittig
blenden
heet
frituren
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...

Bijgerechten

Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Babi Djahe Dua
Gestoomde varkenshaas in bananenblad met saus
Dendeng Sapi
Kruidige runderlappen, gesmoord in kokosmelk
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Pepes Cumi
Pittige inktvis in bananenblad
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Lontong Sayur Betawi
Gestoofde jonge papaya met kouseband en lonto...
Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!