Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1710

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
frituren
stomen
pittig
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Ayam Kacang
Kip met pinda's en tomaat
Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe
Gulai Kambing Tiga
Gesudderd geitenvlees in kokosmelk
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei

Groente / fruitgerechten

Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree
Sayur Udang Taoco
Roerbak van kipfilet, garnalen en paksoi

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!