Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1714

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
heet
vijzelen
pittig
oven
stomen
blenden
stoven
frituren
marineren
zuur
zoet-zuur
koelen
koud
rauw
blancheren

Basisgerechten

Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Pepes Jamur
Gestoomde pakketjes gevuld met hete champigno...
Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!