Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1718

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
stomen
blenden
lauw
zoet
marineren
bbq
grillen
vijzelen
frituren
stoven
koelen
zoet-zuur
heet
rauw
koud
zuur

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Sateh Manis
Blokjes rundvlees aan een spies
Tahu Goreng
Roerbak van tofu met vissaus en rijstwijn
Babi Cin Tiga
Speklapjes in een saus met zwarte bonenpasta
Frikadel Goreng
Aardappel-gehakt koekjes
Dadar Isi
Gevulde omelet met kruidig gehakt
Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Karedok
Groenten overgoten met pindasaus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!