Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #175

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
frituren
heet
bbq
stoven
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Sateh Jamur Goreng Renyah
Gevulde champignons in een krokant jasje
Sateh Lilit
Visballetjes gespiest aan serehstengels
Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh
Smoor Daging Dua
Lapjes gekruid rundvlees in een sausje

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!