Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1751

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
stoven
heet
frituren
blenden
lauw
pittig
marineren
bakken
oven
vijzelen
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Tahu Tauge Telor Petis
Pittige salade van tofu met tauge, komkommer ...
Masak Sepit
Gemarineerd rundvlees in kokosmelk
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Dadar Tauge
Omelet met tauge en prei

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!