Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1756

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
blancheren
zoet
frituren
koud
lauw
stoven
zoet-zuur
marineren

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Tahu Sayur
Groentesalade met tahu
Ayam Santen
Gekookte kip in kruiden en kokosmelk
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!