Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1761

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
heet
marineren
hartig
stoven
koken
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie

Bijgerechten

Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite
Smoor Ceplok
Spiegeleieren met een zoete ketjapsaus
Corned Beef Nenek
Corned Beef van mijn oma
Babi Ketjap Dua
Gestoofde karbonade en spek in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!