Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1765

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
zoet
frituren
pittig
blenden
lauw
bakken
blancheren
heet
marineren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Sambal Goreng Tahu Ketjap
Gebakken tahu met garnalen in ketjapsaus
Pindasoep Ayam
Soep op basis van pindakaas met kip
Duduh Ikan
Makreel gestoofd in een pittige, kruidige sau...
Be Sampi Mesitsit
Uitgeplozen, gebakken rundvlees
Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes
Bali Tahu
Gebakken tahu in een rode, pittige saus

Groente / fruitgerechten

Bami Kuah
Bami met ribbetjes en groenten in bouillon
Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!