Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1766

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
bakken
pittig
vijzelen
zuur
heet
marineren
frituren
oven
koud
koelen
zoet-zuur
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Gulai Kambing Dua
Heerlijk gestoofd geitenvlees
Sambal Goreng Daging Cincang
Rul gebakken gehakt met laos
Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus
Bali Tahu
Gebakken tahu in een rode, pittige saus
Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Kroepoek Bawang
Kroepoek van knoflook en sjalotjes
Ikan Biskuit
Viskoekjes van bokking

Groente / fruitgerechten

Selada Paha Babi Udang
Salade van Chinese kool met ham en garnalen
Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!