Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1770

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
koelen
koud
wokken
warm
stoven
heet
marineren
stomen
vijzelen
pittig
frituren
blancheren
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Lontong
Blokjes gekookte rijst
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Ampela Ayam Peteh
Kippenmaagjes met garnalen en petehbonen
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Ayam Membungkus
Gestoomde kippenpoten in bananenblad
Abon Ayam
Drooggebakken uitgeplozen kip

Groente / fruitgerechten

Tumis Udang Buncis Jagung
Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en baby...
Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!