Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1777

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
frituren
vijzelen
zoet-zuur
marineren
blancheren
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Rempah Ayam
Gebakken, kruidige koekjes van kippengehakt
Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in ketjap
Rendang Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Oseng Sayuran
Roerbak van verschillende soorten groente

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!