Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1794

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stoven
vijzelen
frituren
oven
koelen
heet
bbq
grillen
pittig
blenden
bakken
zoet-zuur
koud
blancheren

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Ayam Kacang
Kip met pinda's en tomaat
Abon Sapi
Pikante drooggebakken rundvlees
Perkedel Ikan
Gebakken aardappel-viskoekjes
Gulai Belung
Kruidige stoofpot van makreel met groente
Udang Bumbu Dendeng
Gemarineerde, gebakken garnalen uit de wok
Mie Kuah Ebi
Bamisoep met kippengehakt en gedroogde garnal...
Dadar Kepiting Dua
Omelet met krab

Groente / fruitgerechten

Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!