Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #181

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
vijzelen
warm
koken
stoven
frituren
marineren
pittig
oven
heet
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Bihun Goreng
Rijstvermicelli met kip en garnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie
Bacem Tahu
Kruidige, gebakken tofu
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Lontong Sayur Betawi
Gestoofde jonge papaya met kouseband en lonto...
Besengek Daging Dua
Gestoofd rundvlees in kokossaus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!