Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1811

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
vijzelen
oven
pittig
stomen
blancheren
marineren
heet
bakken
zoet
frituren
lauw
zoet-zuur
rauw
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...

Bijgerechten

Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon
Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Sambal Kacang Tempeh Teri
Gebakken zoete tempeh met pinda's en zout...
Tahu Peteh Ketjap
Gefrituurde tahu met peteh in een ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Karedok
Groenten overgoten met pindasaus
Asinan Tahu
Salade van groente en tofu met een zurige pin...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!