Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Indonesische rijsttafel #1812
Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.
Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.
Rijsttafel tags
hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
vijzelen
frituren
marineren
bakken
blancheren
blenden
koud
heet
zoet-zuur
koelen
Basisgerechten
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bijgerechten
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Tahu Campur
Gebakken tahu met garnalen
Ayam Rebus Ketjap
Kip gestoofd in ketjapsaus
Dadar Kepiting
Gevulde omelet met krab, prei en spek
Groente / fruitgerechten
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk
Acars
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer