Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1817

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
marineren
frituren
bakken
heet
koelen
zuur
vijzelen
zoet
bbq
grillen
pittig
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...

Bijgerechten

Loempia Singapore
Groenten en kip gerold in loempiavelletjes
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...
Ayam Pindang Serani
Gestoofde kip met een frisse smaak
Sateh Manis Djeruk Nipis
Blokjes varkensvlees aan een spies
Kari Daging
Gestoofd rundvlees in kokosmelksaus
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Rebung
Bamboescheuten in een kokosmelksaus
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!